Helsinkiin

Pasi Lyytikäisen Helsinkiin-oopperan konserttiversio sai kantaesityksensä 19.5.2011 Juhani Ahon 150-vuotisjuhlassa Helsingin yliopistolla. Tässä videossa nähdään konsertin 7.osa, Kohmelo. Ooppera perustuu Juhani Ahon Helsinkiin-pienoisromaaniin vuodelta 1889, jossa kuvataan nuoren miehen matkaa maalta Helsinkiin. Anneli Kauppinen kertoo esityksestä ja juhlasta tarkemmin täällä.

*

Helsinkiin-romaanin äänikirjaversion voi muuten ladata ilmaiselta Librivox-sivustolta; Tuija Aallon lukijaääni on oikein miellyttävä! Lisäksi sähköinen lukuversio löytyy iTunesin kirjastosta, sekin on ilmainen.

Kirjoittajasta

Leena Lahti on Juhani Ahon juhlavuoden tiedottaja ja koordinaattori.
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>